Četvrtak, 31 Svibanj 2018 13:07

14. TITULA PRVAKA Nižu se čestitke na račun zlatnih Jugaša

Napisao
Ilustracija Ilustracija VK Jug CO

U povodu osvajanja vaterpolskog prvenstva Hrvatske, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i župan Nikola Dobroslavić uputili su čestitku Vaterpolskom klubu Jug. Prenosimo ih u cijelosti.

 "Dragi naši Jugaši! Poštovani treneru i stručni stožeru!

Čestitam vam na trećem uzastopnom naslovu prvaka Hrvatske! Još jednom ste potvrdili kako uz vas vežemo samo vrhunske rezultate i još nas jednom učinili ponosnima.

Svako novo sportsko odličje koje osvojite ujedno je i poklon gradu i svim vjernim navijačima koji vas srčano bodre i vjeruju u vašu snagu.

Posebno nam je drago da ovom vašom pobjedom sada već ispisujemo i vašu četrnaestu titulu prvaka Hrvatske te vam još jednom u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno čestitam uvjerljivoj pobjedi!

Gradonačelnik
Mato Franković"

 

“Poštovani vaterpolisti, cijenjeno vodstvo kluba,

Naslov prvaka Hrvatske, koji ste osvojili treću godinu zaredom, još je jedan biser u nizu vaših sjajnih uspjeha i dokaz vaše izvrsnosti i na tome vam u ime Dubrovačko-neretvanske županije i u svoje osobno ime najiskrenije čestitam!

Sjajnom igrom i borbenošću, i ovoga puta ostavljajući srce u bazenu, pružili ste nam trenutke ponosa i sreće te tako još jednom dokazali da ste najbolji. Vaši su uspjesi ne samo rezultat talenta već i predanosti, kontinuiteta i timskog rada, ali i tradicije, čime ste postali nezaobilazan dio identiteta Grada i županije.

Hvala vam i na tome, jer osim što ponosno pronosite naše ime zemljom i u svijetu, bili ste i ostajete uzor mladim generacijama koje, slijedeći vaš primjer, mogu znati prepoznati i izabrati ispravan put.

S uvjerenjem da ćemo i u budućnosti slaviti vaše uspjehe, još vam jednom upućujem najsrdačnije čestitke.

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić”