Subota, 09 Lipanj 2018 17:52

KAKAV MAJSTOR Ovako to izgleda kad se vozači pogube po našem 'velikom' gradu

Napisao
Manevar turističkog autobusa preko Boninova Manevar turističkog autobusa preko Boninova Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica

Zaista je ponekad teško ljudima koji prvi puta posjete novi grad snaći se u prometu, tim više kad on ima čak dva kružna toka i šaku semafora.

Junak naše priče uspio je unatoč jasnim prometnim znakovima skrenuti u ulicu predviđenu za prometovanje isključivo vozila javnog gradskog prijevoza, hitnih službi i taksista. Tko zna možda se čovjeku žurilo, nije lako ovih dana dočepati se gradske jezgre; možda se poveo onom "kud svi tu i mali Mujo' ili jednostavno procijenio da se nema smisla zamarati propisima u ionako kaotičnoj situaciji na dubrovačkim cestama.

Prošao bi mu ovaj pokušaj glatko da se iza njega nije našao Libertasov autobus, a ispred kolona automobila koja se kretala Boninovom u smijeru Doma zdravlja. I tad se naš vrli vozač turističkog autobusa odlučio na majstorski potez prelaženja preko pune crte u suprotnu traku. Kud je krenuo, vjerojatno ni sam ne zna.