Petak, 22 Lipanj 2018 20:00

TRANSFER U SJENI VELIKE POBJEDE Legendarni 'vatreni' Metkovac u redovima talijanskog prvoligaša

Napisao
Darijo Srna Darijo Srna Hrvatska reprezentacija

Darijo Srna novi je član talijanskog prvoligaša Cagliarija, potvrdio je klub na svojim društvenim mrežama. Nakon više od 15 godina, rekordnih 536 nastupa, 49 golova te 26 trofeja Darijo Srna je jučer i službeno napustio Šahtar iz Donjecka, da bi par sati potom, Cagliari potvrdio njegov dolazak.

Legendarni, 36-godišnji kapetan "vatrenih" s Talijanima je potpisao ugovor na jednu godinu. "Hvala ti, legendo", stajalo je na naslovnici službene stranice Šahtara, kluba u kojem je Srna ostavio dubok trag.

"Darijo, ti si veliki kapetan! Hvala ti za svih tih fantastičnih 15 godina, za prekrasnu i uspješnu priču, za tvoju ljubav, poštovanje i odanost Šahtaru. Bravo Kapetanu! Hvala, Darijo”, poručili su Ukrajinci ikoni, piše Jutarnji.hr.

Koliko je značio Šahtaru, najbolje svjedoči podatak da je klubu u znak poštovanja prema njemu odlučio umiroviti Srnin broj 33.

"Ovo će zauvijek biti broj Darija Srne. Ovo nije zbogom, ovo je 'vidimo se kasnije'. Definitivno ćemo za njega organizirati utakmicu u kojoj će još jednom navući dres Šahtara", otkrili su iz kluba.

Cagliari Calcio Twitter