Četvrtak, 28 Lipanj 2018 15:52

DUBROVAČKI VIJEĆNICI PONOVNO ZASJEDAJU Evo koje su 'vruće' točke 14. sjednice Gradskog vijeća

Napisao
Gradsko vijeće Gradsko vijeće Nportal

Četrnaesta sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u petak 6. srpnja s početkom u 11 sati, a pred gradskim će se vijećnicima naći 17 točaka.

Na dnevnom su redu, međuostalim, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o izradi IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Dubrovnika, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o izradi IV. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Dubrovnika te Prijedlog zaključka o prihvaćanju Strateškog plana Grada Dubrovnika za razdoblje 2018. – 2020. godine.

Bit će riječi i o Izmjenama i dopunama Plana korištenja javnim površinama izvan i unutar povijesne jezgre. Vijećnici će raspravljati i o izmjenama i dopunama Pravilnika o subvencioniranju cijene studentske i srednjoškolske autobusne karte na relaciji Dubrovnik – mjesto studiranja/učenja i obratno, o davanju suglasnosti za prijavu projekta „Uređenje parka, sportskog i dječjeg igrališta, Suđurađ, Šipan“ zajedno sa Prilogom 12 “Opis projekta”, kao i DUBROVNIK GRADNJI d.o.o. Zagreb, za početak postupka pregovaranja oko uvjeta financiranja izgradnje ceste A5 - II faza. Jedna od točaka bit će i Izvještaj o provedenoj analizi postupka bagatelne i jednostavne nabave Vodovoda Dubrovnik d.o.o.