Petak, 10 Kolovoz 2018 11:45

NOVI POČETAK DALEKO OD SVIH Lijepa Metkovka i 'Vatreni' Vida preselili u Tursku/FOTO

Napisao
Ivana i Domagoj Vida Ivana i Domagoj Vida Instagram

Biti žena profesionalnog sportaša ponekad i nije lako. Iako se čini kako žive glamuroznim životima diljem svijeta, oni koji su prošli velike selidbe znaju da je itekako teško svakih nekoliko godina pakirati kofere i kutije, i raditi novi dom u novoj zemlji. Upravo to ovih je dana prolazila i Ivana Vida, koja je zbog supruga Domagoja, adresu u Ukrajini zamijenila onom u Turskoj, a kako su se tamo snašli, otkrila je na Instagramu.

Svjetsko nogometno prvenstvo sada je daleko iza nas, a zasluženom godišnjem odmoru naših Vatrenih, nakon mnogobrojnih dočeka diljem Hrvatske, došao je kraj. Reprezentativci su se vratili u svoje stare, ali i nove nogometne klubove, a s njima i njihove obitelji.

Privikavanje na novu zemlju i nov život sada očekuje obitelj Vidu, koji su nakon Ukrajine, gdje je Domagoj Vida igrao za Kijev Dinamo, preselili u Tursku, jer je potpisao za Beşiktaş.

Prve dojmove iz Turske, točnije sa Beşiktaşovog stadiona, podijelila je Ivana Vida sa svojim obožavateljima na Instagramu, kojih sada broji gotovo 88 tisuća.

Za dvije fotografije dobila je mnoštvo komplimenata, osobito za onu na kojoj sama pozira sa suprugom, budući da je na njoj Ivana nasmijana. Iako je, sudeći po njezinom Instagram profilu, preferirala ozbiljne fotografije na kojima pozira, u posljednje vrijeme sve se viša fotografira nasmijana, ali i s minimalno šminke na licu, piše Tportal.