Utorak, 25 Rujan 2018 15:33

DOMJENAK POVODOM DANA POLICIJE Načelnik Pavličević: 'Situacija u prometu nije dobra, bit ćemo još vidljiviji na cestama'

Napisao
Domjenak policije za novinare Domjenak policije za novinare Leona Rašica

Povodom obilježavanja Dana policije te blagdana sv. Mihaela Policijska uprava dubrovačko-neretvanska upriličila je prigodan domjenak za dubrovačke novinare u restoranu Magellan. Načelnik policijske uprave Ivan Pavličević podsjetio je kako policija svake godine rado slavi svog zaštitnika svetog Mihaela arkanđela koji ih prati i čuva kroz njihov rad. Naglasio je kako su novinari spona između policije i javnosti.

„Vi prezentirate ono što radimo, nekada dobro, nekada malo lošije. A, i policija ponekad nešto odradi lošije pa ste nam i kritičari. Sve to doživljavamo kao pomoć u našem radu. Kada sam počeo raditi u policiji rekli su mi da su i novine jedan od izvora informacija. Mi čitamo vaša izvješća i ponekad su nam trasa za još bolje kriminalističko istraživanje. Molim vas za korektnost u svim vašim budućim izvješćima za sve ono što budemo radili“, poručio je novinarima načelnik Pavličević.

Stanje na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske načelnik je ovom prigodom ocijenio jako dobrim.

„Želimo očuvati i unaprijediti faktor sigurnosti u našem gradu. Ne možemo se pohvaliti situacijom u prometu, a u idućem ćemo razdoblju biti što vidljiviji na cestama jer želimo prevenirati neželjene događaje“, rekao je načelnik Pavličević.

Kako je izgledalo druženje novinara s predstavnicima policije, pogledajte u našoj fotogaleriji.