Subota, 06 Listopad 2018 10:13

VIŠE SE NE SKRIVAJU Mladi glumac ljubi atraktivnu Dubrovkinju/FOTO

Napisao
Petta Reškovac i Lujo Kunčević Petta Reškovac i Lujo Kunčević Instagram

"Upoznali smo se na plaži Copacabana u Dubrovniku, gdje sam ovo ljeto bio počasni gost jer sam u travnju za nju snimio promotivni film. Budući da je studentica fizioterapije, Petra je ondje radila kao maserka. Ona je zarađivala, a ja sam se kupao", ispričao je za Story glumac Lujo Kunčević, inače sin renomiranog dubrovačkog redatelja i svojedobno ravnatelja dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara Ivice Kunčevića.

Glumac je potvrdio glasine kako je u vezi sa studenticom fizioterapije Petrom Reškovac za koju je ranije rekao da mu je prijateljica. Otkrio je i što ga je privuklo njegovoj novoj djevojci.

"Patetično bi bilo reći 'ono nešto', ali upravo je tako bilo. Naravno, krase je šarm, duhovitost, ljepota, ali presudilo je baš ono nešto neobjašnjivo", kazao je Kunčević nadodajući kako su se on i Petra u Dubrovniku zabavljali kao i svaki drugi mladi par.

"Kupali se i uživali u blagodatima ljeta. Kada je Petra imala slobodan dan, posebno nas je veselio odlazak na predivne Elafite. Ondje nema automobila, priroda je netaknuto i sve je puno skrivenih plaža. Ukratko, pravi raj na zemlji", ispričao je.

Kunčevića raduje njegov nedavni angažman u filmu 'The Match', a kaže bi uskoro trebao napokon diplomirati na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

"Odgađam to zbog raznih poslovnih obveza, a sad sam odlučio ugrijati stolac. Igram i dvije predstave, dječju i komornu, čeka me i snimanje novog ilma, a u studenome se vraćam u Dubrovnik gdje radm na nojoj predstavi" ispričao je. No istaknuo je kako će prvo diplomirati.

"Majka mi visi za vratom i pita: 'Pa kad će to više?'", objasnio je Kunčević zašto više nema odgađanja.