Utorak, 09 Listopad 2018 10:55

SVE ZBOG DUBROVKINJE Tarik Filipović sa sinovima lijepoj Lejli pripremio urnebesno rođendansko iznenađenje/VIDEO

Napisao
Lejla Filipović sa sinovima Lejla Filipović sa sinovima Instagram/Tarik Filipović

Bivša Miss Hrvatske proslavila je svoj 42. rođendan u glavnom gradu Mađarske gdje su joj pravo rođendansko iznenađenje priredili njezin suprug Tarik Filipović i sinovi.

Nasred ulice u Budimpešti Lejla Filipović dobila je pravo iznenađenje za svoj 42. rođendan: usred obiteljskog izleta njezina su tri muškarca odlučila zaplesati ples koji je ove godine postao viralni hit. "Floss" ples inspiriran pokretom iz besplatne avanturističke igrice Fortnite na prvi pogled izgleda vrlo jednostavno, ali zahtijeva dobru koordinaciju. Brzo kretanje tijela i pomicanje ruku u suprotnu stranu pravi je izazov, ali Tarik Filipović je s 15-godišnjim Dinom i 11-godišnjim Armanom bez ikakve treme svoje plesne pokrete pokazao pred prolaznicima, a sve kako bi iznenadili Lejlu za njezin rođendan.

Njezina tri muškarca, kako ih je Tarik nazvao, svake je godine iznenade cvijećem i darovima, a ove su za njezin 42. rođendan izdvojili cijeli vikend i uživali u Budimpešti.

Obitelj Filipović često putuje zajedno na izlete, a među omiljenim destinacijama im je Lejlin rodni Dubrovnik, a vole potegnuti i do Turske ili Dubaija, piše Gloria.

Video s rođendanskim iznenađenjem možete pogledati ovdje.