Utorak, 09 Listopad 2018 16:39

IZVRSNI REZULTATI U SPLITU Gimnastički klub Dubrovnik vratio se s čak 20 medalja i tri pehara

Napisao
Gimnastički klub Dubrovnik u Splitu Gimnastički klub Dubrovnik u Splitu Facebook/Gimnastički klub Dubrovnik

Gimnastički klub Dubrovnik vratio se s 3. Kola regije Jug koje se održalo 7. listopada u u organizaciji Gimnastičkog kluba "Marjan".

U konkurenciji od preko 200 natjecatelja, natjecateljice Gimnastičkog kluba Dubrovnik vratile su se doma s dvadeset medalja i tri pehara te su se plasirale na državno natjecanje.

"Nakon toliko rada, truda, znoja, suza, subota, manjka termina, u takvim uvjetima, bez dosta sprava, mi smo uspjeli. Nekome možda zvuči ‘bezvezno’, ali nama puno znači. Radi se o jednom o najtežih sportova. Ostvarili smo sve sto smo zamislili. Naša djeca nisu danas samo pokazala gimnastičko znanje, nego su pokazali kako su izrasli u prave male dobre ljude. Toliko međusobnog pomaganja, pomaganja trenericama, navijanja i suza radosnica za svoje prijateljice. Mi smo preponosne. Isto tako smo zahvalne roditeljima na velikoj podršci!", istaknule su trenerice na Facebook stranici kluba.

Cure su se natjecale u C programu i ostvarile sljedeće rezultate:

MLAĐE KADETKINJE, djevojčice od sedam godina koje kratko vrijeme treniraju u dvorani u Župi i koje su ostvarile izniman uspjeh, doživjele su pravo natjecanje i osvojile, za ekipno drugo mjesto, srebro!

Naše srebrene djevojčice su: Tea Bratoš, Nora Cvjetković, Anamarija Rehak, Nika Rotim i Mia Turčinović.

KADETKINJE:

U najvećoj konkurenciji cure nisu uspjele uzeti medalju ali su ostvarile najveći napredak do sada! Osvojile su ekipno 5. mjesto te popravile svoj rezultat od zadnjeg kola u svibnju za tri mjesta!

Naše kadetkinje su: Karla Haklička, Paula Jelavić, Brigita Prkoča, Mara Saulović, Mia Šarić, Marija Šerković i Nela Trešćec.

MLAĐE JUNIORKE:

Mlađe juniorke su pokupile ekipno ZLATO i pojedinačno mjesta:

Maris Plešina: 2. mjesto

Orsula Zvone: 3. mjesto

Antea Bobić 6. mjesto

Naše zlatne cure su: Gabriela Benčić, Monika Besjedica, Antea Bobić, Eni Fiorenini, Maris Pleština, Ela Prkoča, Stela Ramić i Orsula Zvone.

JUNIORKE:

Naše juniorke su ostvarile svoj cilj i osvojile su ZLATO!!

Matea Maslać je pojedinačno osvojila odlično 4. mjesto.

Zlatne juniorke su: Matea Buljan, Maris Brković, Matea Franquelli, Marijana Kriste i Matea Maslać.

SENIORKA:

Naša jedina pojedinka seniorka Ramona Popović je u jakoj konkurenciji osvojila odlično 6. mjesto.

Srce nam je ko kuća i jedva čekamo nove izazove!", istaknule su trenerice.