Srijeda, 10 Listopad 2018 11:50

RAZNOLIKI MOTIVI Lukša Obradović predstavlja izložbu 'Silence'

Napisao
Izložba Silence Lukše Obradovića Izložba Silence Lukše Obradovića Facebook/Lukša Obradović

Izložba naziva „Silence“ dubrovačkog samostalnog umjetnika Lukše Obradovića bit će otvorena 10. listopada s početkom u 17 sati u Dvorani Ivana Pavla II. Riječ je o 17. samostalnoj Obradovićevoj izložbi na kojoj će biti prezentirano dvadesetak radova raznolikih motiva. Izložba ostaje otvorena do 10. studenog.

Lukša Obradović rođen je 7. rujna 1959. godine u Dubrovniku. Od rane mladosti bavi se slikarstvom i multimedijalnim oblicima izražavanja (instalacije, video radovi, muzika i dr.). Član je Udruženja likovnih i primijenjenih umjetnika Dubrovnik od 1974. godine, Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Matice Hrvatske. Od 2003. aktivni je član međunarodne profesionalne mreže vizualnih umjetnika i fotografa FineArtAmerica.com gdje je do sada izložio vise od tisuću radova u digitalnom formatu i vrsti prezentacije djela.

Izlagao je na mnogobrojnim samostalnim izložbama u Dubrovniku, kao i na mnogim skupnim izložbama i drugim manifestacijama. Živi i radi u Dubrovniku. Njegov stalni postav nalazi se u ateljeu Rabbit Art Studio.