Srijeda, 10 Listopad 2018 20:05

KAKAV ZAOKRET Kći Pelješke donedavno je punila trač rubrike, a danas uživa status uspješne poslovne žene

Napisao
Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Ilustracija/Maja Lena Lopatny

Kći pelješke glumice Mie Begović, nesuđene ravnateljice dubrovačkog teatra, Maja Lena Lopatny bila je čest predmet trač rubrika hrvatskih tabloida. Pozornost joj je neko vrijeme godila, pa se okušala i kao voditeljica na Jabuka TV-u, TV Studentu i TV Automagazinu. Često ju se moglo vidjeti u društvu tzv. posvuduša. Rado je pozirala pred fotografskim objektivima koji su je, barem se tako onda činilo, pratili u stopu.

Međutim, danas 29-ogodišnjakina Maja Lena odlučila je krenuti drugačijim putem. Karijeru starlete zamijenila je onom uspješne mlade poslovne žene. Nakon završetka studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti gdje je dobila i Rektorovu nagradu sa samo 26 godina otvorila je vlastitu tvrtku u kojoj radi kao menadžerica za turizam. Poslovne prilike navele su je da zagrebačku adresu zamijeni korčulanskom, a šuška se kao je upravo jedan Korčulanin, osvojio njeno srce.

Mada danas zazire od medijske pozornosti, Maja Lena maštu javnosti nastavlja golicati objavama na Instagramu odjevena u atraktivne kombinacije ili tek kupaći kostim. Uspješna, mlada i zgodna, koji muškarac ne bi okrenuo glavu za ovom atraktivnom plavušom.