Četvrtak, 11 Listopad 2018 13:37

POZNATE I CIJENE Objavljen javni poziv za zakup kućica

Napisao
Ilustracija Ilustracija Dubrovački zimski festival

Sanitat je objavio javni poziv kojim se prikupljaju ponude za zakup kućica za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine na Stradunu, Gundulićevoj poljani, Brsaljama, Uvali Lapad i u novom naselju Mokošice za trajanja manifestacije Dubrovački zimski festival.

Na glavnoj ulici u povijesnoj gradskoj jezgri od 1. prosinca 2018. godine do 6. siječnja 2019. godine bit će tako postavljeno 12 montažnih drvenih kućica na Stradunu, na Zelenoj pjaci sedam, platou Pila pet, u Uvali Lapad jedna kao i u Novoj Mokošici neposredno caffe baru Kiss.

Na Brsaljama postavljene će biti i tri kućice za obavljanje djelatnosti trgovine koje će nuditi šarolik sadržaj tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i dr. Uvjerljivo najveća cijena kućice je ona na Stradunu te iznosi 25 tisuća kuna, slijedi Gundulićeva poljana i Pile po 10 tisuća kuna, najam u Uvali Lapad stoji pet, a u Mokošici dvije tisuće kuna, dok je za kućice na platou Pila koje obavljaju trgovinsku djelatnost pet tisuća kuna.

Za zakup kućica namjenjenih isključivo za djelatnost trgovine moguća je i zajednička ponuda dvaju ili više zakupitelja. Razmatrat će se samo one ponude koje su pristigle zaključno s 6. studenim 2018. godine do 10 sati.