Četvrtak, 11 Listopad 2018 13:30

ŠTO VAM SE ČINI? 'Lazareti - kreativna četvrt Dubrovnika' imaju novi vizualni identitet/VIDEO

Napisao
Ilustracija/Lazareti Ilustracija/Lazareti Nportal

"Dobili smo nove vizualne identitete!", javljaju iz Lazareta. Odabrani koncepti vizualnih identiteta EU projekta Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika kao i štanda za Lazarete, nastavljaju dubrovačku tradiciju nerazmetljivog, elegantnog i skladnog oblikovanja nematerijalne i materijalne baštine poštujući pri tom najviše estetske standarde suvremenog vizualnog oblikovanja.

Novi vizualni identitet projekta potpisuje nagrađivani zagrebački studio Filburg, dok je za dizajn štanda, zaslužan mladi dubrovački studio Louie Design.

Filburg je studio za brand konzalting i vizualne komunikacije koji pomaže različitim organizacijama da iznova sagledaju svoj identitet, razviju nove proizvode i podignu razinu marketinške komunikacije. Radovi studija, kako za privatni tako i za javni sektor, višestruko su nagrađivani na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Louie Design je studio strastvenih i posvećenih grafičara, produkt dizajnera i inžinjera arhitekture koji vole pronalaziti inovativna rješenja u raznim sferama dizajna i pri tom se dobro zabaviti i pomaknuti granice vlastitog znanja.

"Zahvaljujemo svim sudionicima procesa pronalaska novih vizualnih identiteta te čestitamo izabranim autorima", napisali su na svojoj Facebook stranici iz Lazareta – kreativne četvrti Dubrovnika.

 

Novi vizualni identitet Lazareta