Četvrtak, 11 Listopad 2018 17:46

'RASTIMO ZAJEDNO' Započeo drugi ciklus radionica za očeve u Dječjem vrtiću Konavle

Napisao
Klub očeva Klub očeva DV Konavle

Jučer je započeo i drugi ciklus radionica za očeve najmlađe djece „Klub očeva Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle. Uspješni nastavak radionica za očeve čini se pokazateljem sve veće osviještenosti javnosti, ali i očeva o tome kako očevi nisu pasivni promatrači razvoja vlastite djece nego aktivni sudionici istoga pri čemu je njihov utjecaj jedinstven i dugoročan.

Podsjećamo, cjelokupan ciklus broji četiri radionice, a cilj je stvoriti podržavajuće okruženje u kojem će očevi dodatno osvijestiti svoju očinsku ulogu u razvoju djeteta, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo.

Za sve one koji se nisu imali prilike uključiti u dosadašnje radionice „Rastimo zajedno“ imat će to prilike učiniti početkom sljedeće godine.

Za sve informacije o sudjelovanju u ovim ili radionicama za roditelje (i mame i tate) možete se javiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a više o samim radionicama i načinima rada možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.